Type of content:

https://aurorainnovation.com//data/wordpress/htdocs/wp-content/uploads/2019/11/mall-nyheter-webben.png

UTNARM

by Sofia Eidman

Den sjunde november deltog Aurora Innovation vid UTNARM, en mässa för studenter vid Uppsala teknolog- och naturvetarkår. Här deltog över 120 olika företag för att berätta om sin verksamhet och för att nätverka med studenter.

Aurora Innovation var på plats på mässan för att berätta mer för intresserade om företaget och vår produkt Aurora teleQ. Här kunde besökare på mässan själva få testa hur Aurora teleQ fungerar genom att skicka sms och följa sitt ärende på en skärm.

Omkring 4000 studenter besöker mässan varje år så det är ett ypperligt tillfälle att nätverka med studenterna. Många studenter är intresserade av att hitta ett företag att få göra sitt examensarbete hos och Aurora Innovation söker nu två studenter som tillsammans ska genomföra examensarbetet. Det är ett bra sätt för Aurora Innovation att genomföra spännande projekt som vi inte har möjlighet att prioritera själva och för studenterna att få en fot in i arbetslivet.

Har du en fråga?

Har du en allmän fråga så använd gärna formuläret till höger, gäller din fråga försäljning, partners eller support välj detta formulär istället