Video

Boka demo

Fyll i formuläret under så kontaktar vi dig inom kort

Videosamtal på dina villkor

Ibland räcker inte ett telefonsamtal. För att underlätta för dig och för dina patienter kan du nu enkelt gå från telefonsamtal till videosamtal i ett och samma möte. Det effektiviserar kontakten och gör det enklare för dig att ställa en diagnos eller avgöra hur akut ett ärende är.

Ökar tillgängligheten

Att som patient beskriva hur något ser ut kan vara en tidskrävande process. Nu kan du enkelt gå från ett telefonsamtal till ett videosamtal, när det behövs. Det krävs inget separat digitalt väntrum utan du kan tillsammans med patienten enkelt byta kanal från telefon till video vid behov. Det ökar er tillgänglighet och är enkelt och flexibelt både för dig och dina patienter.

Träffsäker vård på patientens villkor

Videosamtal blir ett allt vanligare verktyg, inte minst inom vården där det har fått stor uppmärksamhet. Metoden bidrar till en mer träffsäker vård med högre vårdkvalitet. En ytterligare fördel är den minskade risken för smittspridning i väntrummen. Självklart bör inte video användas av alla och till allt men vi ser t.ex. telefonrådgivning eller återbesök som givna användningsområden inom vården. Video hjälper dig att erbjuda vård på patientens villkor, en kontaktform som kan anpassas mer till patientens livssituation.

Enkel att använda

Videosamtalen kan användas på flera sätt. Du kan enkelt ge dina kunder möjlighet att boka videosamtal direkt på webben. Eller så kan du som handläggare själv boka in videosamtalen. Ett tredje alternativ används ofta av sjuksköterskan i t.ex. rådgivningssamtal, där krävs ingen bokning och du går direkt från telefonsamtal till video. Om patienten har något som den vill visa kan detta enkelt göras genom att växla från telefonsamtal till videosamtal.

Så här fungerar modulen Video:

Det finns tre användningsområden för video:

  • 1. Handläggaren bokar in videosamtal med en patient.
  • 2. Patienten bokar själv in ett videosamtal via ett webbformulär.
  • 3. Videoväxling – Patient och handläggare kommer under telefonsamtalet överens om att byta till videosamtal.

 

  • Inbokade videosamtal visas i ärendelistan i Aurora teleQ.
  • En länk skickas till patienten per sms eller e-post. Patienten kan ansluta till samtalet via mobil, surfplatta eller dator. Patienten kan legitimera sig med e-legitimation. Handläggaren arbetar från sin dator och ser all information om samtalet på sin bildskärm.
  • När ett videoärende är avslutat trycker handläggaren på klar. I historiken sparas information om när och av vem ett videoärende har hanterats precis som för ett telefonsamtal.

Låter det intressant för din verksamhet? Välkommen med din förfrågan.

Har du en fråga?

Har du en allmän fråga så använd gärna formuläret till höger, gäller din fråga försäljning, partners eller support välj detta formulär istället