Väntkö

Boka demo

Fyll i formuläret under så kontaktar vi dig inom kort

Flexibel telefonkö med Aurora teleQ Väntkö

Modulen Väntkö ger dig och dina kunder en flexibel telefonilösning tack vare en svarsgrupp som gör det möjligt att sitta utspritt och samarbeta, oavsett växel. Gruppen behöver inte knytas till specifika telefoner eller arbetsplatser. Personalen kan logga in i Aurora teleQ med hjälp av en valfri dator med internetanslutning samt en fungerande telefon. Med dessa enkla hjälpmedel kan du börja besvara samtal i en eller flera telefonköer.

Personalen kan logga in i Aurora teleQ med hjälp av valfri dator med internetanslutning och en telefon. Med dessa enkla hjälpmedel kan du börja besvara samtal i en eller flera telefonköer.

Telefonilösning som är enkel att använda

Väntkö är en växeloberoende telefonilösning som tar emot inkommande samtal och ordnar dessa i en telefonkö som presenteras på handläggarens bildskärm. Handläggaren kan själv plocka samtalen och koppla fram dem till en valfri telefon. Telefonilösningen är webbaserad, lätt att använda och enkel att komma igång med.

Genom att be kunderna knappa in sitt ärende, kan handläggaren se denna information innan de kopplar fram ett samtal. På så vis kan flera handläggare betjäna en och samma telefonkö oavsett vilken huvudkompetens de har.

God överblick

Handläggaren har full översikt på hur många som försöker komma fram och hur länge de stått i telefonkö, och kan bestämma själv vilket samtal som ska betjänas och när. Samtalslistan är ständigt tillgänglig för handläggarna, som därmed får en god överblick över inkommande samtal. För att underlätta bemanningen av svarsgruppen finns ett omfattande men lättanvänt analysverktyg. Modulen kan bland annat visa vid vilken tidpunkt som ni får in flest samtal.

Koppla samman enheter till samma telefonkö

För att ytterligare kunna samarbeta kan ni koppla flera enheter till samma telefonkö. Det krävs ingen gemensam växel eller gemensam operatör, vilket gör att handläggare på olika arbetsplatser kan betjäna samma telefonkö.

Så här fungerar modulen Väntkö:

  • Handläggaren loggar in i modulen via Aurora teleQ.
  • Modulen Väntkö tar emot de inkommande samtalen. Till dess att någon plockar samtalet meddelas kunden att de är placerade i telefonkö, samt hur lång tid väntetiden beräknas vara.
  • Alla inkommande samtal förs in på en samtalslista, som handläggarna kan se på sina bildskärmar.
  • Handläggarna plockar samtalen genom att klicka på dem i listan i Aurora teleQ.

Hur ser behoven ut i din verksamhet? Välkommen med din förfrågan.

Har du en fråga?

Har du en allmän fråga så använd gärna formuläret till höger, gäller din fråga försäljning, partners eller support välj detta formulär istället