SMS

Boka demo

Fyll i formuläret under så kontaktar vi dig inom kort

Skicka SMS från din organisation med smidig tjänst

Nu kan du skicka SMS från din organisation med vår smidiga tjänst. SMS-utskick används dagligen för att kommunicera och är ett snabbt och enkelt sätt att skicka och ta emot information. För att öka din verksamhets tillgänglighet och förbättra patientkommunikationen har vi tagit fram modulen SMS i Aurora teleQ. Genom att använda utskick kan du få både nöjdare och mer förberedda kunder vid återkoppling av ärenden.

Effektivare patientkontakt med SMS-utskick

Händer det att era patienter inte svarar när ni ringer upp? Med modulen SMS kan du enkelt skicka en påminnelse eller bekräftelse till dina patienter. En påminnelse ökar chansen att patienten är förberedd när du ringer upp dem. Genom att skicka en bekräftelse vet patienten om att ni tagit emot deras ärende och att den kommer få återkoppling, vilket leder till nöjdare patienter.

Du kan också skicka en bekräftelse eller en påminnelse till patienten om att de har en bokad tid med dig. Dina patienter kan skicka en bokningsförfrågan till dig och omedelbart få bekräftelse på att du tagit emot ärendet. Du väljer sedan själv när du har tid att svara. Allt loggas i Aurora teleQ. Har du en pågående sms-konversation med en patient får du upp tidigare meddelande i en och samma ruta.

Skicka SMS innan eller efter samtal

Med modulen SMS kan du skicka ut ett automatiskt meddelande efter att samtalet har avslutats. Tjänsten är exempelvis användbar när du vill skicka ut en enkät. Med automatiska sms kan du få feedback direkt på hur personen upplevde kontakten.

Du kan också skicka ut sms till alla som ringer in, eller erbjuda det som ett val i menyn. Patienten får ett meddelande med en länk till ett formulär där hen exempelvis kan lämna en anamnes. Denna funktion passar verksamheter som behöver få en detaljerad beskrivning innan själva samtalet sker.

Lätt att använda

Det är enkelt att komma igång med modulen och allt sköts via Aurora teleQ. Du väljer själv om du vill ha förbestämd text eller skapa fritext. Med modulen kan du nå ut och kommunicera med dina patienter på ett effektivare sätt, något som gynnar er båda.

Så här fungerar modulen SMS:

  • Handläggaren loggar in i Aurora teleQ för att skicka och ta emot SMS. Allt sköts i systemet, du behöver alltså ingen mobil.
  • SMS kan skickas i form av automatiska påminnelser, bekräftelser och/eller fritext-meddelanden.
  • Alla ärenden samlas med övriga kommunikationsärenden i Aurora teleQ och besvaras där.

Låter det intressant för din verksamhet? Välkommen med din förfrågan.

Har du en fråga?

Har du en allmän fråga så använd gärna formuläret till höger, gäller din fråga försäljning, partners eller support välj detta formulär istället