Röstbrevlåda+

Boka demo

Fyll i formuläret under så kontaktar vi dig inom kort

Telefonservice som avlastar & minskar felmarginalen

Med Röstbrevlåda Plus får du telefonservice som hjälper din organisation att öka er tillgänglighet och fördela personalens resurser. Genom att implementera modulen Röstbrevlåda Plus i Aurora teleQ kan du avlasta verksamheten när kontakt med den som har ringt in inte är nödvändig.

Att hantera till exempel avbokningar av tider via er röstbrevlåda kan vara både tidskrävande och omständigt. Genom att låta patienterna själva hantera vissa enklare ärenden kan du och dina kollegor frigöra tid som med fördel kan ägnas åt andra arbetsuppgifter. Det ger även er verksamhet större chans att få in avbokade tider som kan erbjudas till andra personer. Det kallar vi bra telefonservice.

Alltid rätt nummer

Med Röstbrevlåda Plus kan du låta den inringande själv knappa in sitt person-, kund och telefonnummer direkt via telefonen i kombination med ett röstmeddelande. Det är även möjligt att utelämna röstmeddelandet och låta den som ringer endast knappa in det efterfrågade numret. Denna telefonservice lämpar sig mycket väl exempelvis för avbokningar av tider, receptförnyelser, sjukanmälningar av den egna personalen med mera.

Röstbrevlåda Plus minskar felmarginalen

Röstbrevlåda Plus är en tilläggstjänst som kräver licens. Genom att använda denna smarta modul minimerar du riskerna för fel. Eftersom den som ringer in knappar in sitt nummer slipper du exempelvis missuppfattningar eller dålig mottagning som i förlängningen kan ge svårtolkade meddelanden. Om behov finns är det enkelt att ringa upp kunden eftersom telefonnumret redan är inknappat. Praktiskt om du behöver några kompletterande uppgifter.

Personliga meddelanden

Det finns ett antal förinställda meddelanden att välja bland, men du kan även spela in dina egna meddelanden. Du bestämmer också om det ska vara valfritt eller obligatoriskt att knappa in person-, kund- eller telefonnummer.

Så fungerar modulen Röstbrevlåda Plus:

  • Modulen tar emot samtalen.
  • Du bestämmer vilka uppgifter den som ringer in ska lämna.
  • Det kan till exempel vara röstmeddelande, personnummer, kundnummer och/eller telefonnummer.
  • Meddelandena samlas med övriga kommunikationsärenden i Aurora teleQ och hanteras direkt i systemet.

Låter det intressant för din verksamhet? Välkommen med din förfrågan.

Har du en fråga?

Har du en allmän fråga så använd gärna formuläret till höger, gäller din fråga försäljning, partners eller support välj detta formulär istället