Push

Boka demo

Fyll i formuläret under så kontaktar vi dig inom kort

Marknadens smartaste svarsgrupper i Aurora teleQ

Med Aurora teleQ bygger du enkelt upp svarsgrupper utan en gemensam plattform. Eftersom din personal kopplar in sig i svarsgruppen via sin telefon behöver de varken ha tillgång till en fast arbetsplats eller fördefinierad telefon. Jobbar du i en organisation där dina anställda inte alltid sitter framför en dator? Då är funktionen Push i Aurora teleQ ditt självklara val.

Flexibel hantering av telefonkö

Funktionen Push är en växeloberoende telefonitjänst för avancerad hantering av telefonkö via mobiltelefoni, fasta telefoner eller IP-telefoner.

De telefoner som skall användas av svarsgruppen definieras enkelt i systemet, vilket gör att det är lätt att variera gruppens sammansättning och storlek. I funktionen kan ni använda vilka telefoner ni vill och vara hur många användare som helst. Det är därför vi kallar det för marknadens mest flexibla svarsgrupp.

Funktionen passar perfekt för exempelvis organisationer med olika typer av jourverksamhet. Jourpersonalen nås på ett och samma nummer, vilket innebär att ni slipper både ställtider och onödig administration.

Anpassa lösningen efter behov

Att ha en enkel, trygg och flexibel telefoni är någon som kan vara extra angeläget exempelvis för organisationer med jourverksamhet. För att anpassa lösningen efter din verksamhets behov är det möjligt att kombinera Push med flera av våra andra funktioner. För att erbjuda dina kunder fler alternativ kan du kombinera Push med funktionerna Återuppringning och Väntkö.

Så här fungerar funktionen Push:

  • Handläggaren loggar in via sin mobiltelefon, fasta telefon eller IP-telefon.
  • Modulen tar emot de inkommande samtalen, och kopplar direkt fram dem till lediga handläggare.
  • Om alla handläggare är upptagna placeras samtalet i en kö.

Hur ser behoven ut i din verksamhet? Välkommen med din förfrågan.

Har du en fråga?

Har du en allmän fråga så använd gärna formuläret till höger, gäller din fråga försäljning, partners eller support välj detta formulär istället