Meny

Boka demo

Fyll i formuläret under så kontaktar vi dig inom kort

Ett nummer för alla samtal med Menyval i Aurora teleQ

Modulen Menyval i Aurora teleQ tar emot alla samtal och ger den inringande en tydlig instruktion. Därefter väljer kunden själv vart den vill bli kopplad genom att använda knapparna på telefonen. Ett enkelt sätt att spara tid och få nöjdare kunder är att låta dina kunder själva välja vart de vill bli kopplade.

En väg in

Det ska vara enkelt att komma i kontakt med ditt företag. Genom att använda ett enda telefonnummer in till verksamheten kan du underlätta kommunikationen både för dina kunder och för dina anställda. Genom att integrera modulen Menyval i Aurora teleQ får den inringande kunden alltid samma mottagande. Du bestämmer själv vilket välkomstmeddelande kunden skall mötas av och vilka valmöjligheter som följer därefter.

Anpassa valen efter tidpunkt

Modulen Menyval möjliggör valen 0-9, stjärna (*) och fyrkant (#) i valfritt antal nivåer. Det är enkelt att skapa och anpassa menyvalet utifrån verksamhetens behov.

För att få en ännu flexiblare telefonilösning är det möjligt att koppla varje Menyval till övriga moduler. Därmed kan du exempelvis ge kunden möjlighet att

  • bli återuppringd på en angiven tid.
  • välja att vänta i kö.
  • välja språk.
  • lämna ett meddelande i en röstbrevlåda.

Så här fungerar modulen Menyval:

  • Kunden ringer till ditt företag.
  • Modulen Menyval tar emot samtalet och ger den inringande tydliga instruktioner.
  • Kunden väljer vart den vill bli kopplad genom att använda knapparna på sin telefon.

Hur ser behoven ut i din verksamhet? Välkommen med din förfrågan.

Har du en fråga?

Har du en allmän fråga så använd gärna formuläret till höger, gäller din fråga försäljning, partners eller support välj detta formulär istället