Duo

Boka demo

Fyll i formuläret under så kontaktar vi dig inom kort

Aurora teleQ Duo – låt dina kunder välja mellan återuppringning & telefonkö

Med Aurora teleQ och modulen Duo kan du erbjuda dina kunder en svarstjänst som innehåller både telefonkö och återuppringning. Vi vet att ingen kund är den andre lik. Vissa tycker att det är bekvämt och praktiskt att bli uppringda, andra vill hellre stanna kvar i telefonkö.

Telefonkö eller återuppringning – i kombination eller fristående

Vi har tagit fram Duo för att förbättra och optimera tillgängligheten på serviceinriktade organisationer. Modulen innehåller både väntkö och återuppringning. Dessa funktioner kan användas antingen i kombination eller fristående: Duo kan alltså vid behov användas enbart för väntande samtal eller för återuppringning. Om telefonkön är full erbjuds återuppringning, vilket innebär att ditt företag inte missar några inkommande samtal.

Ökad tillgänglighet

Automatisk återuppringning gör det möjligt att ta emot samtal utanför verksamhetens öppettider och på så vis göra verksamheten mer tillgänglig. Dessutom är det ett väldigt effektivt sätt att hantera de toppar i telefonin som brukar förekomma under vissa tider på dagen.

Lösningen Aurora teleQ Duo upplevs som positiv bland de inringande kunderna mycket tack vare valfriheten. De får själva välja om de vill stå i telefonkö eller bli uppringda. Dessutom får de kontinuerlig information om när deras samtal kommer att betjänas. Duo är ett smart val för både dig och dina kunder.

Så här fungerar modulen Duo:

  • Handläggaren loggar in i modulen via Aurora teleQ.
  • Duo tar emot de inkommande samtalen. Kunden kan välja att antingen vänta i kö eller bli återuppringd på en utsatt tid.
  • De inkommande samtalen förs in på en samtalslista, som de inloggade handläggarna enkelt kan hantera från sina bildskärmar.
  • Ni väljer själva vilka meddelanden kunden får höra när de väntar och hur ofta de spelas upp.

Hur ser behoven ut i din verksamhet? Välkommen med din förfrågan.

Har du en fråga?

Har du en allmän fråga så använd gärna formuläret till höger, gäller din fråga försäljning, partners eller support välj detta formulär istället