Chatt

Boka demo

Fyll i formuläret under så kontaktar vi dig inom kort

Modern kundkontakt med chattfunktion

Patientkontakt med chattfunktion ser till att patienten lätt kan nå er verksamhet. En stor del av dagens patienter letar efter dina tjänster på nätet. Därför är det viktigt att erbjuda en lättillgänglig och personlig patientkontakt. Genom att integrera modulen chatt i Aurora teleQ kan du öka din vårdenhets tillgänglighet samtidigt som du når ut till en bredare målgrupp.

Patientkontakt med Chatt

Patientkontak med chatt på hemsidan inger förtroende. Idag kommunicerar många, framförallt unga, mer via nätet än via telefon. Att ha flera olika kanaler och ingångar i en och samma plattform är en stor vinst för din vårdenhet rent tidsmässigt. Dessutom möjliggör det för fler att nå vårdenheten, exempelvis personer med en funktionsnedsättning.

Personen som kontaktar dig behöver ingen fast telefon utan kan snabbt få hjälp via chatten. Modulen har även flera andra fördelar. Det är flexibelt att kunna nå din verksamhet via er hemsida.

Lätt att integrera

Personen som vill chatta initierar det via er hemsida. Chatten är lätt att integrera på valfri webbplats. All patientkommunikation sker i Aurora teleQs gränssnitt och inga nya fönster öppnas. Chatten i Aurora teleQ går att schemalägga på egna separata tider eller samtidigt som samtalsbokningen.

Så här fungerar modulen Chatt:

  • Handläggarna loggar in i modulen via Aurora teleQ.
  • En chattkonversation i Aurora teleQ bokas via ett webbformulär. En tid för när chatten förväntas starta presenteras för personen.
  • För att starta chatten öppnar handläggaren chattärendet. Innan eller under chatten kan patienten ombedes att legitimera sig med e-legitimation.
  • När ett ärende är avslutat trycker handläggaren på klar. I historiken sparas information om tidpunkt och vilken handläggare som hanterat chattärendet precis som för samtal, dock lagras ingen innehållshistorik med vad som skrivits i själva chatten.

Låter det intressant för din verksamhet? Välkommen med din förfrågan.

Har du en fråga?

Har du en allmän fråga så använd gärna formuläret till höger, gäller din fråga försäljning, partners eller support välj detta formulär istället