Återuppringning

Boka demo

Fyll i formuläret under så kontaktar vi dig inom kort

Telefonitjänst med återuppringning ger nöjdare kunder

Modulen Återuppringning är kärnan i Aurora teleQ. Det är förenklat sagt en telefonitjänst med tidsangiven automatisk återuppringning. Genom att lägga in din verksamhets arbetsschema räknar modulen ut när ni har möjlighet att betjäna det inkommande samtalet och schemalägger en återuppringning. Snabbt, smidigt och effektivt.

Effektiv och flexibel hantering av telefonkö

Återuppringning är en webbaserad och växeloberoende telefonitjänst för avancerad hantering av telefonkö. Tidsangiven återuppringning förbättrar patienternas möjlighet att komma fram och arbetssituationen för alla anställda. Eftersom modulen tar hand om telefonin blir det tyst i telefonerna, vilket bidrar till minskad stress. Telefonhandläggaren tar initiativet till samtalet och kan därmed planera det på ett effektivare sätt.

Modulen kan integreras med analysverktyg som ger kraftfulla statistikrapporter. Det hjälper din vårdenhet att nå optimal kapacitet och gör det enkelt att utvärdera arbetet.

Optimera efter verksamhetens resurser

Telefonin optimeras efter din verksamhets personalresurser och arbetsschema. Detta passar både stora organisationer som har en hög och/eller ojämn belastning på växeln och småföretag som vill vara anträffbara ofta, men som inte alltid hinner svara i telefon.

Istället för upptaget eller lång kö får kunden ett interaktivt svar när uppringning kommer att ske. Det innebär kortare väntetid i telefonen för era kunder, tid som med fördel kan tillbringas på annat sätt. När alla kommer fram går inga kunder förlorade och tekniken låter de anställda fokusera på kommunikationen.

Patientkontakt i toppklass med återuppringning

Tidsangiven återuppringning ger alltid ett tydligt besked om vilken status dennes samtal har, till skillnad från enklare system. Detta i kombination med att du kan tala in personliga och uppdaterade meddelanden gör att Aurora teleQ kan förbättra både tillgängligheten och bemötandet.

Så här fungerar modulen Återuppringning:

  • Modulen tar emot samtalen och ber den som ringer att knappa in sitt telefonnummer för återuppringning. Det är även möjligt att lämna ett meddelande med sitt telefonnummer.
  • Baserat på antalet inkommande samtal, deras genomsnittliga längd och antalet handläggare som arbetar vid detta tillfälle räknar modulen ut en schemalagd uppringning.
  • Den som ringer in får besked om när återuppringning kommer att ske. Om tiden mot förmodan inte skulle passa går det att välja en senare tid.

Hur ser behoven ut i din verksamhet? Välkommen med din förfrågan.

Har du en fråga?

Har du en allmän fråga så använd gärna formuläret till höger, gäller din fråga försäljning, partners eller support välj detta formulär istället